måndag 8 mars 2010

Vandring

Idag har vi haft ett relativt vackert väder. Kallt men med strålande sol, helgen ahr också bjudit på vackert väder. Förra veckan så var det milt många dagar, snön smälte men så kom ett litet bakslag med vita flingor fallandes men med dagens vackra väder så blev det en liten vandring i trädgården för att se lite närmre hur hårt vintern gått åt den.


en liten dagliljefrökapsel står så ståtligt upp ur snön.

Från köksfönstret så ser vi det lilla äppelträdet som sambon fick förra året i 30 års pressent, visst har vi sett spår från harar, men nu så var det ordentligt luggslitet. Vintern ahr varit hård mot dom stackarna, så bark , grenar har dom tuggat i sig, ganska långt upp på stammen men jag inbillar mig i alla fall att det inte gått någon större nöd på äppelträdet.
Nu är det ljusar elängre också , det är så skönt att det fortfarande är ljust till efter 6 på kvällarna, man kan vara ute , njuta lite av att ljuset är på väg tillbaka. Hundarna älskar att vara ute, nu när det inte är fullt så mycket snö liggandes så är det gott att få ligga , njuta lite av solens varma strålar, tugga på lite boll.

Leo lillkillen på 5 år älskar att få springa av sig ordentligt men idag passade herrn bättre att få ligga, tugga på sin boll en stund. Ha en fortsatt trevlig måndagskväll :)


4 kommentarer:

 1. vilka härliga bilder. Man kan andas vår i dem. Hunden ser verkligen ut att mysa :) Kram

  SvaraRadera
 2. Ja,nu äntligen börjar man känna vårluft :)
  Solen sken så härligt i helgen och man kunde lätta lite på vinterkläderna.
  Hoppas att äppleträdet repar sig igen.

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder som flödar av sol. Jag hoppas att äppelträdet klarar sig. Jag satte nät runt mina späda små nyplanterade träd så förhoppningsvis har dom klarat sig.

  SvaraRadera
 4. Mmmm - mysiga och ljusa bilder :) Håller med dig om att det är skönt att det är ljust längre om dagarna nu, inte lika trist att åka från jobbet som det var för en månad sedan ;)

  Ha det så gott ♥

  SvaraRadera