onsdag 17 mars 2010

Charmanta herrar

Här hemma har vi 2 charmerande shäferkillar, Ricky och Leo. Ständiga föleslagare som förgyller och sätter guldkant på tillvaron. Det blir mycket skratt & glädje om dagarna. Det är bus och lek men även ett lugn då vi tar igen oss lite.



Ricky som är en kille på 13 och en blandning mellan shäfer/labrador är en kille som börjar bli till åren, en livsglad kille. Vandra på allvaret och bada i havet är stora favoriter. Att ligga i gräsmattan och sola i solskenet är också en favorit och tar det gärna lugnt. En riktig lugn och stabil familjekille, har inte så mycket av schäferns psyke mer än schäferns pipighet och labradorens psyke. På kvällarna så vill han gärna vila , det själv





Leo är en kille på 5 & han kom in i våra liv för 2 år sen , är ett rikigt yrväder. Alltid full fart, vaksam lugn & stabil men vill alltid att det händer något. Mår som bäst på allvaret spårandes och är en väldigt arbetsvillig kille. En lugn familjekille och på kvällarna lägger han sig gärna neranför soffan och är nöjd med en klapp på magen.



Nyfiken men alltid med ett vakande öga.....


Dessa 2 herrar förgyller vår vardag, dom är så underbara små charmerande grabbar.




2 kommentarer:

  1. Vilka fina hundar du har! Jag har alltid haft en enorm respekt för schäfrar, men så skaffade en kompis en sådan. Och den killen lärde jag känna som liten valp. Han var 9 veckor första gången vi träffades. Idag är han 7 eller 8 år och en stor bjässe, som väger närmare 50 kg. Så numera vet jag att dessa hundar är väldigt gossiga... :)
    Ha de gott!
    /Maria

    SvaraRadera
  2. Härliga schäferkillar fast nu den ena inte är en tvättäkta, så får han gå under namnet :) Har ju själv två schäfrar och det finns inget underbarare än att vakna till ännu en dag i deras sällskap. Jag tränar och tävlar lydnad och spår, är det något som även du håller på med?

    Ha det gott/E-L

    SvaraRadera