fredag 2 mars 2012

Hopp om livet.........Under hela veckan som gått har solen varit framme, det har varit kanonväder men med en ny vecka, jag som längtat efter den jag skulle ju vara långledig :) men ack  så tänkte inte någon annan utan i en hel vecka har jag snällt fått bädda under för ett influensa liknade tillstånd med hög feber, feberfrossa, ledvärk ständig huvudvärk med yrsel att stå upp har inte kommit på fråga, men sovit det har jag nog gjort dygnet runt  sen i måndags men i dag är det hopp om livet. Febern är borta men huvudvärken har jag dock kvar :(


Idag har jag kollat till mina pelargoner för att se att min favorit har vuxit och blivit ordentligt stor den enkla vita med lila stänk skira pelargonen P. Fragrans. Jag har tagit några skott, satt i vatten men när orken är tillbaks till fullt igen så ska jag plantera om den och tukta till den ordentligt. 

Nu ser den inte ut mycket för världen men jag satte in fjärilslavendeln i höstas , jag hoppas att jag kan få liv i den igen den har stått i ett fönster mot söder i 10 graders värme, så sparsamt med vatten. Jag hoppas den kan vakna till liv, bli grön och fin. Någon som vet om jag ska klippa ner den eller bara låta den vara som den är ?????


Så här vackert blommade  den i somras helt ljuvlig, doften ska vi inte tala om , önskar er en skön fredagskväll och en härlig helg, jag hoppas att jag piggnat på mig lite till tills imorgon så jag får njuta något av helgens lediga dagar. 


               kramar

1 kommentar:

  1. Du kan säkert klippa ner din fjärilslavendel. Jag brukar klippa min vanliga lavendel och den sätter snällt nya skott. Min är också väldigt risig nu, snart dags att klippa ner den och plantera om.
    Härliga tider nu :)
    Krya på dig!

    SvaraRadera