torsdag 15 mars 2012

Det spirar................

 Det händer massor nu, det går i en rasande fart. Vädret håller sig med en massa sol och plusgrader, det är så varmt och skönt mot ett hörn. Vårjackan är framme för det är alldels för varmt med vinterjackan nu :) Ja jag skulle kort vilja säga att våren är här. I tisdags såg jag mina första blåsippor , nä inget fotograferande vi jobbade och var ute och tog en skön promenad med några boende  men vi njöt så det får bli en ledig dag och en full laddad kamera och så knäskydd :p

Har varit ute en stund i trädgården idag jag har ju legat dunder sjuk, trodde jag blivit piggare men igår kom omgång nummer 2 så med lite ledvärk och frossa har jag vackert tagit det lite soft i trädgården, där spirar det för fullt också. Aklejbladen kämpar sig fram ur jorden och jag skulle tro att det är en  "Black Barlow"

 Likaså gullvivebladen är uppe........


Glömmer alltid namnet på denna skönhet men det är en Veronika av något slag liten, skir ljusblå vacker som en dag är hon .


Självklart älskar djuren också när våren har anlänt och den här herren han hittar alla möjliga platser att sola sig på men för stunden så övervakar han området och rabatten, kollar in så att det görs ordentligt , jodå han stjäl till sig lite klappar och kel. Det är en underbar tid vi har framför oss nu, det gäller att verkligen njuta av allt. Önskar er en trevlig torsdagskväll


Kramar

2 kommentarer:

 1. Härligt när blåsipporna börjar komma. Jag kollade mitt ställe häromdagen, men bara blad syntes. Nu känns det som att det står still lite i naturen.
  Vi har inte haft sol på några dagar så kanske är det därför :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Va, har du sett blåsippor! Så roligt. Jag letade förra helgen men hittade bara blad. Tråkigt att du är sjuk nu när våren kommit. Hoppas du piggar på dig snart.

  Hoppas att du får en riktigt skön helg!

  Kram Anita

  SvaraRadera