tisdag 10 januari 2012

i ljuset .........

Igår så hade vi ett underbart väder , soligt och minus 5, luften var hög. En fulladdad kamera, och med Leo killen så var vi ute på allvaret i 2 tim, ljuset var alldeles underbart, lös så vackert i rimfrosten.

  Ibland så blir bilderna inte riktigt som man tänkt sig när jag väl fått till bilden i huvudet, stuvat ner  mig i liggande läge med Leo runt mig så japp framför mig och mitt i bilden står han då :)
Lite bus ska det också göras, men vad gör väl det han förgyller ju våra dagar med sina upptåg, alltid plikttrogen vid vår sida. 

Inatt så har vi då fått "vinterns" 1:a snökorn,  jodå ett litet tunt täcke på ett par mm ligger det, men graderna närmar sig nollan så under dagen är det garanterat borta igen. På morgonpromenaden så knarrade det lite under skorna men vi får se om det ligger kvar.3 kommentarer:

 1. Vi fick också lite snö här igår, men det blev inte liggande så länge. Det mesta regnade bort sen på kvällen. Kan tänka mig att det var vackert på allvaret med rimfrost och solljus :)

  SvaraRadera
 2. Lyckliga du som bor där ute på den vackra ön!
  Kan tänka mig att det är ljuvligt när ljuset kommer tillbaka.
  Tack för din kommentar hos mig!
  Jag rekomenderar verkligen att göra fotoböcker av favorit motiven.
  Tar lite tid men inte speciellt svårt.Lyxigt att ha en bok i handen med sina foton!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Och vi har haft det rejält blåsigt i två dagar nu. Jätteskönt att de nordliga vindarna inföll när man var ledig från jobbet. Gillar bilden på de fina hundbenen/tassarna. Förstår att han förgyller er vardag.

  Ha en fortsatt skön helg!

  /Anita

  SvaraRadera