måndag 21 mars 2011

spirande...............

Helgen som var hade vi kanonväder, hela 11 grader,sol. Fjolårsriset är bortrensat började i förra veckan och idag har jag rensat bort fjolårsriset i kökslandet, har även mätt ut en liten förlängning där kryddväxterna ska flytta in. Finns ju så många olika varianter men några favoriter, några nya ska få bo där så småningom.

I fredags så kom ett litet bakslag då fick vi snö men den är borta som tur är =), nu siktar vi på våren. Har gått ett litet varv och kollat in vad som hänt, aklejbladen är uppe en bit, även så påskliljebladen och tulpanbladen lite annat skymtas också och nu är det en skön tid som väntar att få börja lite smått med vårbruket.

Krukorna är framtagna från vintervilan, förhoppningsvis så vaknar dom från vintervilan. Tog in lite grenar och satte i köksfönstret och även några i uterummet och nu börjar bladen spricka ut, det är en sån fröjd att få se att det sakta men säkert börjar vakan till liv och våren är på återtåg till oss, det spirar lite varstans hos oss. Önskar er en trevlig måndag.

Kramar1 kommentar:

  1. Visst är det härligt nu! Våren är på gång :)Jag har ju ingen trädgård att leta vårtecken i längre så jag letar i naturen istället :)

    SvaraRadera