tisdag 8 mars 2011

Naturestyle..............

I helgen så åkte "öland" som vi kallades som små upp till syster, kusiner. Det var en mys helg, men många att hälsa på och kort om tid men jag tror att vi nästan fick in alla men bara nästan. Mysigt var det och höjdpunkten enligt barnen var bla att träffa lillkusinen som blev 2 år 22 februari och på söndagen innan vi åkte hem så var vi förbi en gammal vän och henens man.

Dom bor i ett naturreservat och jag måste erkänna att jag blev kär i stället det ligger som på en lite kulle mitt emellan reservaten och endast en granne som dom inte ser så mycket av. Runtomkring ligger det skog, lite skogsgläntor det var så mysigt och ett lugn över hela platsen.


Till barnens stora glädje och min med =) så har dom 5 siberian husky hundar och denna vackra herre gjorde sitt bästa för att få så mycket kel som möjligt. Så fin lite grabb med dessa blå ögon och en stolt fader också för det fanns ju 5 st små valpar på 8 dar.

När vi var på väg upp till denna underbara plats så vid vägkanten stod det ett 30 tal dovhjortar och det var verkligen en maffig syn. Bakanför där hundarna har en rastgård så gick det kronhjortar. Helt otroligt det var en sån upplevelse att se dessa skönheter på så nära håll, när vi körde upp så gick dom en 3-5 m från vägkanten men jag glömde totalt bort kameran av synen jag blev så imponerad men när vi körde hem så hade ajg kommit lite mer till sans men dom gilalde inte att jag stanande bilen för att fota så dom drog sig längre upp på lagom tryggt avstånd.En trevlig måndagskväll önskar jag er . Kram

1 kommentar:

  1. Vilken härlig vovve.. de är väldigt speciella med sin lysande blå ögon.. så vackra =) förstår att ni blev sålda. Låter som ni hade en underbar tur med mycket upplevelser.. skönt för själen. Ha det gott/Moa

    SvaraRadera