måndag 3 januari 2011

expectations.............

Nya året har börjat så sakteligen, med ett nytt år så brukar det ofta förekomma nyårslöften och förändringar men även reflektioner på det gamla året, så även har jag börjat mitt år med reflektioner, tankegångar men inga nyårslöften, däremot ett personligt löfte som började bearbetas i höstas.

Förra året hade med sig mycket gott och spännande och i slutet av förra året förankrades ett löfte som tagit mig en tid att inse, bearbeta och modet att falla ur vanans makt och bryta väl invanda möster. Jag lovade mig 3 saker men i det stora hela så blir det stora förändringar, det första jag lovade mig var att jag är lite less på att jag är så godtrogen, att människor tror att bara för den skull så är det ok att bete sig hur som. Nope förändring nr 1.

Förändring nr 2 skrämmer mig mest det kommer alltid en tid i livet när det känns som man står still och bara trampar vatten , jag gillar inte att bara glida med och vara nöjd jag vill få ut mer, utmanas så det är inte bara att luta sig tillbaka och bara glida med utan man får göra någonting åt det du kan aldrig skriva om dina blad men däremot så kan man vända blad och bestämma själv hur historien ska gå vidare, skriva vidare för det är bara du själv som kan göra förändringar, jag vill inte som gammal sitta och säga varför gjorde jag inte det ???????????

Så det är med stora förväntningar som jag välkommnar 20011 och jag ser framemot vad detta året kan ha med sig, framförallt hur jag väljer att fortsätta skriva min berättelse.Det är som till våren då blomknopparna står inför sin blommning, man ska få se blomman för allra första gången. Det är inte utan att mina expactations är stora inför 2011 =)

2 kommentarer:

 1. Liane ... jag hoppas att det kommer att gå bra med dina föresatser för år 2011 ... att året börjat bra och att det kommer att bli bättre och bättre för var dag som går.

  Ha en skön trettodag och en skön helg ..
  /Anita

  SvaraRadera
 2. Önskar dig lycka till med dina önskningar och förväntningar inför den nya året!
  Önskar dig en skön helg!

  SvaraRadera