onsdag 12 januari 2011

Dom är uppe =)..............

Snön ligger kvar men det är plusgrader hos oss idag, jag hörde på nyheterna att jodå i Visby har man sett årets första snödroppar. Det är ett säkert vårtecken, vi är äntligen på väg åt rätt håll när vi kan få börja stilla vårt trädgårdssug lite. Dom första frökatalogerna har dimpt ner i lådan och det börjar bli dags att så, och så sakteligen väcka slummrande växter.

Har inga egna snödroppar ännu men dessa små skönheter är tagna förra året i systers trädgård. Jag längtar med spänning på att tulpanerna ska komma så jag får se om den "nya" entrerabbatten lever upp till mina förväntningar. Jag har även en tanke på att skapa en på baksidan men jag är bara på planeringsstadiet ännu men däremot är jag på det klara med att "iceberger" ska få flytta in hos mig i form av en klättrande variant.

Dom senaste dagarna har det inte blivit så mycket skissande eller funderande på vad, hur, vilka sorter eftersom vi har haft en skadad liten pojke men igår fick vi hämta hem honom och vi fick äntligen hjälp. Man sydde ihop det spruckna blodkärlet och så sydde man insidan på höger nosvinge och så sydde man ihop näsvingarna lite. Lite prover togs också bla en biopsi och så om han har blödarsjuka eftersom veterinärerna såg att det tog tid för hans blod att koagulera sig men nu är han hemma igen och är lika pigg & go som alltid dock med en tratt runt huvet.

Jag började blogga mest för egen skull, och när jag började trodde jag inte att så många skulle följa min resa men det är det så jag riktar ett stort tack till er som följer mig, mina förehavande & till alla er som kikar in och läser, lämnar ett footprint. Tack för att ni finns.

2 kommentarer:

 1. Ännu syns inga snödroppar här, det är för mycket snö. Men annars är det ju ett härligt vårtecken.
  Jag tänkte ungefär som du när jag började blogga, skulle bara testa och se om det var något för mig. Egentligen är jag väl ingen bloggare, men det är ändå lite kul och så är det ju enkelt och inte alltför tidsödande :)
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 2. Har ingen egen trädgård så det är i andras jag får njuta.

  Hoppas det har gått bra för lillkillen.

  Ha det så gott. //Lissen

  SvaraRadera