måndag 10 januari 2011

starka påfrestnigar...

Dom senaste ndagarna har inneburit en stor påfrestnig för oss, Älskade Leo har haft en torr nos som spruckit, det bara forsar blod, en liten fin stråle har bara sprutat ur nosen på stackars pojken. Så mellan alla veterinärbesök så har vi slitits mellan hopp & förtvivlan biopsier har bokats piller salvor men inget hjälper. Snön har stoppat blodflödet, så har man för tillfället fått stopp på blödnigen, så har det gått en hel dag och sen börjat.

Stackaren har blivit skärrad med allt blod som bara forsar fram, ju mer uppskärrad desto mer flödar det så i morse vid 06:00 då det började igen tröttnade jag på all väntan så jag ringer in til lett nytt djursjukhus och får komma in till Kalmar =) äntligen så kanske man kan göra något med blödningen. Hinner lagom komma in så forsar blodet fram igen men vi fick hjälp.

Lite vadd som stoppar blödnigen som är indränkt i något som drar till sig blodkroparna så det hämma rblödningen sen så skulle han få sövas så man ser exakt varifrån näsan det kommer, så lite blodprover stackaren är så spruträdd så man får söva honom så då tar man allt på en gång när han ändå är sövd. Förhoppningsvis så trodde denna underbara veterinär att man kunde sy igen kärlet så det blir helt och sen sy ihop nosvingen lite. Så pojken blir kvar och får ev komma hem lite senare idag eller imorgon men efter idag så börjar hoppe tåtervända för jag lider verkligen med honom.
Medans veterinärerna pysslar om lille leo så ska jag se om jag kan göra rent hus för det är ingen vacker syn i trädgården.

1 kommentar:

  1. Tänker på er och Leo. hoppas att han snart blir helt återställd.. inte kul när sina älsklingar mår dåligt.. en massa <3 <3 <3 till er!!

    SvaraRadera