onsdag 1 december 2010

Whiteness like a roseleave.........

Ute är det vitt så långt ögat kan nå. Det har blåst och snöat mycket så kameran har fått ligga i väskan men idag så har vinden mojnat någon och det ser ut att bli en solig dag. Jag bara kanske kan få till några vintervita bilder idag =)

Jag känner ett stort abstinens efter att få ge sig ut och fota. I söndags var det 1:a advent och det firade vi med en adventsmiddag med hela familjen. Så mysigt att få rå om varandra. Under förra veckan så höll vi på med den sista väggen i uterummet den som är mot huset och nu är panelen dit, smygen runt fönstrena nu i veckan ska jag förhoppningsvis kunna få måla men jag är inte så sugen på att göra det själv eftersom vi har en takhöjd på 4 meter i uterummet. Jag e lite nojjig men höjdrädd som jag är så vil ljag ha någon runt mig på den höjden. Min vision är att vi ska kunna njut av julmiddagen där och njuta till det förhoppningsvis vinta landskapet utanför i takt med att lågorna dansar i kaminen.
Snön hade inte kommit ännu och lite fick jag njuta av klätterrosen "New Dawn". Nu ligger snön runt den, till våren ser jag framemot den härliga blomstern.

2 kommentarer:

  1. Det ska bli jättespännande att få se bilder på ditt uterum sen när det är klart :)
    Hoppas att ni kan avnjuta julmiddagen där, det skulle väl vara härligt.

    SvaraRadera
  2. Så härligt det låter med uterummet. Jag är ju "uterumsfantast" så jag förljer det med spänning. Men jag förstår att du blir höjdrädd. 4 meter ... det är högt det.

    Ha nu en riktigt skön andra advent!

    SvaraRadera