söndag 12 december 2010

Blommande julpyssel..........

Förra veckan var jag in till Kalmar och började julklappsinköpen, en tur til lblomsterlandet blev det och Mys blommor i Arontorp. Så jag ha rjulpyssalt lite med blommorna som blev inköpta i olika arrangemang.

Hela huset doftar hyacint, och jul. En rödblommig amaryllis fick också följa med hem den står ännu i knopp men den kommer så sakteligen.

en vit härligdoftande står på matsalsbordet i en softad fokus..........

Idag är det 3:e advent och endast 2 veckor kvar till jul. Hu vad tiden springer fram. Imorgon är ja gledig och då ska det pysslas för glatta livet. Förberedelserna till jul har börjat så smått, så ska jag grejja i uterummet imorgon för julmiddagen ska intas i uterummet. I hörnet där kamminen ska stå ska vi sätta upp brandsäker gips finns ett finare ord för dom, så har vi hittat kakel i rostfritt/silver som vi ska sätta upp, sen kan vi såga hålet i taket för skorstenen. Sen ha rvi bara et tlitet fönster, smygen och fodrena sen e det klart det ska hinnas med före jul :)En fortsatt trevlig söndag önskar jag er.

2 kommentarer:

  1. Ännu har jag inte köpt några julblommor, men hyacinter är ju ett måste. Ingen jul utan hyacintdoften :)Så det ska bli några sedan.
    Ha en skön Adventkväll!

    SvaraRadera
  2. Ja nu lackar det verkligen mot jul. Hoppas dina julblommor fortfarande blommar och doftar. Fast det finns ju alltid möjlighet att köpa nya. Jag beställer varje år en blomsteruppsättning i vitt, rött och guld. Den ska jag hämta imorgon.

    Ha det så bra i julstöket!

    SvaraRadera