måndag 6 december 2010

Castle in white........

Landskapet ligger fortfarande i vitt, ett par dagar n uså har det snöat sådär puderfint & vitt. Det är så lätt att skotta, stora flingor som faller, lägger sig som ett vitt frosttäcke runt fönstrena och det är mer julstämmning än nånsin i stugorna. Jag hoppas nu när snön väl har kommit att det ligger kvar til ljul för mitt i allt skottande så har ajg insett att när det snöar storapuderlätta flingor är det helt okej men det är ett skit när man ska ge sig ut på vägarna.

Var upp till slottet häromdagen och det var knappt skottat upp men jag begav mig upp med bil och kameran och tog lite bilder. Slottet har en viss charm året runt och det har kommit att få en stor betydelse för mig, inbringar ett sånt välbefinnande kanske för att jag i grund och botten är en lantlolla, mer natur än däruppe blir de tinte i stan =)

ska värma mig lite glögg, i år så har jag smakat på blossas apelsinglögg lättvarianterna som finns i butikerna, den var riktigt god men ikväll blir det den gamla vanliga mörka. Önskar er en fortsatt trevlig kväll , tack för att ni kikar in hos mig. Stor kram till er alla =)

3 kommentarer:

  1. Visst skapar det vita vinterlandskapet en väldigt speciell stämning! Hoppas vi får en vit jul också.

    SvaraRadera
  2. Visst är det fint med all snö. Men idag var det blask. Slottet är vackert i alla väder/Lis

    SvaraRadera
  3. känner inte igen slottet, men det är en fin bild på det. :)

    SvaraRadera