tisdag 20 november 2012

När minnet sviker.............

I somras så gjorde vi en ny stenläggning med en halvmåne rabatt och 3 fack med olika sorters sten och i 2 utav de 3 facken planterade vi växter också. Ligusterhäcken grävdes upp och sattes som 3 klot i ett av facken med rött kalkstenkross och i det andra facket så planterades 2 små buskar/träd men jag glömde skriva upp namnen på dom , allt annat som åkte ner i jorden var jag så duktig att jag skrev upp men inte dessa det glömde jag totalt. :) Vilken miss :p

Det är en lönn av något slag och flikbladig den är i brinnande gult & rött och nu i höst så tappade den alla sina blad. Den blir ca 1,5 m hög. 


Vackert flikiga blad i höstens alla färger


Den andra busken är med ett mörkt rött bladverk och blir mellan 1,5-2 m och den har inte helt tappat alla sina löv, minns namnet svagt och det sitter fast på tungan. 


rödaste rött.......


Så det kan gå när minnet sviker och det kommer något emellan. Jag lämnade ju etiketterna kvar men vinden har tagit dom med sig så jag får helt sonika nöja mig med att njuta av skönheterna och någon gång så springer jag nog på namnen men tills dess så får jag nöja mig med deras prakt. 1 kommentar:

  1. Vilken härlig blogg du har här! Jag blev faktiskt upplivad så här i mörkret över allt kul här finns, blommor, natur, djur - underbart!!

    Forsätt ditt fina jobb med denna härlig ablogg med bilder!

    SvaraRadera