torsdag 15 november 2012

Majestätisk.......

Jag är fortfarande lite osynlig i sajbervärlden och på bloggen. Jag har gått upp på dagen igen och det känns sååå skönt det är som en ny värld. Ryggen klagar fick redan men det blundar vi för och försöker träna upp styrkan igen.

Däremot har jag lite för många lösa trådar just nu och fokuserar ligger på dom. Kommunen ligger på sparkrav och man rör om ordentligt i grytan och ingen vet igentligen någonting om nånting och storhelgerna närmar sig med stormsteg. Varselhoten läser man om i tidningen och det faktiska insikten är nog så att uppsägningar blir det om man stänger avdelningar och platser.

Det är en stor sektor och många arbetare och tankarna går runt runt. Vindens förändringar blåser och jag har alltid tyckt att det är bra med förändringar , personlig utveckling att tänka utanför lådan/ramarna. Tankarna går och oron är stor stundvis , det berör så mång.

Men det är också de små tingen i livet som gör det och denna majestätiska kamelia ( rätta mig gärna om jag har fel ) blommar så fint och doftar så ljuvligt i sin rosa nyans. Efter att ha sniffat och njutit en stund gick jag därifrån med ett leende på läpparna och med en ny styrka för det är dom sagt de små sakerna i vardagen och i livet som hör det......

I have a dream ........ Kanske kommer den förr elr snart.....

2 kommentarer:

 1. Hej Liane, det var ett tag sedan jag skrev något här. Jag har inte heller varit så där jätteaktiv i bloggvärlden. Instämmer helt med dig i att det är de små sakerna i vardagen och i livet som är viktiga.
  Vilken härlig Nerium Oleander(för det är en nerium) som du har sniffat på :) Jättevacker!
  Ha det så gott!
  Ulla

  SvaraRadera
 2. Så roligt att höra ifrån dig Liane. Hoppas allt ordnar sig med jobb och annat. Som du säger, man måste njuta av de små sakerna i livet. Det är en konst det också. Och Ulla har redan talat om att det är en Nerium Oleander ser jag. Dom är underbara, jag har en i uterummet.

  Önskar dig en sön vecka!

  Kram
  Anita

  SvaraRadera