onsdag 31 augusti 2011

Lyckorus..........


Ibland är det så skönt att få börja sent på em och det gör jag idag. Har haft en helt förträffligt bra dag, morognen började med en jogging tur sen fika med tjejerna. Vi skulle samlas i Köping men vi slutade hos en av tjejerna , det blev en fikastund i lantlig miljö med strålande väder. Väl hemma blev det en långpromenad och vädret har varit rena sommarvädret idag så kameran, jag och leo tog en rejäl långpromenad och bara njöt :)


Lite röda bär och jag tror att det är från fläderbuskarna. Hösten börjar att skymtas lite här och var men ännu dröjer sig sensommaren kvar och det är en härlig tid nu där man ser årstidsskiftningarna i naturen. En tur nere vid havet det ställe jag älskar allra mest. Att få gå och strosa eller bara sitta och njuta nere vid vattenbrynet höra vågorna klucka, halvslutna ögon och bara att få vara. Idag var inget undantag vi gick där strosande och njöt av havet , vädret och medans jag vandrade i vattenbrynet badade Leo, lekte lite. Vattnet är fortarande varmt och skönt.
En höstanemon mot en staketstolpe, än så håller sensomamrenkvar sitt tag och det blommar för fullt.

Nere vid vattnet strax efter skogsdungen så ligger detta lilla pittoreska hus/stuga. Sjöstugan det är en liten mysig restaurang/cafe, det ligger så idylliskt. Stärk efter promenaden så är det dags att ta sig an kvällsjobbet.

2 kommentarer:

  1. Härliga sensommarbilder! Vad mysigt det ser ut på det lilla cafét.Där skulle jag gärna fika :)
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Av din beskrivning låter det som du hade en härlig dag och riktigt härliga bilder bjuder du på. Gillar höstanemonen mot staketstolpen. Vackra nyanser tillsammans. Den lilla röda stugan med trädet framför är en riktig idyll.

    Ha nu en fortsatt skön helg!

    SvaraRadera