fredag 1 april 2011

Blåa skönheter..............

Arbetsveckan är till ändå, helgen går i ledighetens tecken. Fint väder har vi blivit lovade, hoppas det håller ända upp till 16 grader varmt och sol =). i går morse på morgonpromenade såg jag dom till min lycka kameran var inte med då men i dag blev det samma rutt & med kamera. Hela min dag var gjord igår när dessa små blåa skönheter jag sett, hela dagen gick som i ett enda lyckorus men en känsla av nykärhet :) Äntligen är dom här årets , vårens första vårblommor. Små söta skönheter........ Men det stora lyckoruset kom då jag såg dessa jodå årets första blåsippor :)
Små nätta , lite letandes bland fjolårslöven letar dom sig upp. Med dessa små sippor önskar ajg er en trevlig helg, en skön sådan.


Kramar..........

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig vårglädje, både i ditt härliga inlägg och dina vackra bilder. Jag längtar intensivt efter blåsippor. Hoppas att vädret blir så pass imorgon så att jag kan leta blått i backarna. Såg att du planerar en rabatt i blått. Den kommer säkert att bli underbar. Blått är en av mina favoritfärger.

  Ha nu en riktigt skön helg!

  SvaraRadera
 2. Blir lika glad som du ävenom jag bara ser dom på din blogg.
  Så blyga att dom ursäktar sig att dom kommit upp....men vi välkomnar dom mer än gärna.

  Ja som bor uppe i norra ändan av långa sverige och har en meter snö kvar vill ju gärna kika in på er andra bloggare som har vårtecken och gotta mig lite.

  Tack för blåsipporna och ha det gott.
  Leta gärna mera våtecken....

  Tjingeling.

  SvaraRadera
 3. jag har sett knoppar. Men inte utslagna blommor. Det var ett lustigt blad på din bild. Bara det är ju värt en bild.

  SvaraRadera