söndag 31 oktober 2010

Rosor..............

Oktober börjar lida mot sitt slut, det är sista dagen i oktober idag. Klockan är omställd till vintertid, vi får sova en timma längre. Alla dom färgsprakande kulörerna börjar också lida mot sitt slut, vi går in i november med ett dis, lite gråare toner. Morgonen hos oss började klart men dimman börjar få ett övertag, diset sluter sig runt oss. För en vecka sen så blommade rosorna så vackert i en trädgård som vi ser till vintertid, jag kunde inte låta bli att förlusta mig bland deras klätterrosor. Stora , höga, med storblommiga ljust rosavita helt underbara blommor. Ja mitt roshjärta

Lite regnvåt men så underbar............

vet inte hur många bilder det blev men många blev dom, några leker jag lite med som denna bild . Jag har lagt på något som hette antik, jag gillar ju gamla antika ting där man kan känna vingslagen från en svunnen tid, rosor tillhör ju något som funnits i alla tider, som fascinerat oss, som många av oss älskat i alla år.

Ha en fortsatt skön söndag, jag ska ta en tur med hundarna innan det är dags att börja jobba. Ikväll kommer min älskling hem efter en helg med jobbet på en findlandskryssning, nu är min gräsäsnketid över =) jag gillar bättre tvåsamheten, en famn att krypa upp i men visst det är väl nyttigt att vara ifrån varandra också.

1 kommentar:

  1. En sådan vacker ros och färgtonen i din andra bild blev väldigt vacker. Lite vemodig så där som sista dagen i oktober kan vara. Själv har jag krattat lite löv idag. Dom får sin plats i rabatterna som skydd. Och så ser det lite städat ut på gräsmattan också.

    Ha en skön söndagskväll!

    /Anita

    SvaraRadera