måndag 18 oktober 2010

Growing autumn..........

Efter en något vimsig dag på jobbet så kändes det skönt att få komma ut i slottsskogen, bara strosa runt med kameran över ryggen och se hur hösten växer sig fram allt mer. Löven är i alla möjliga färger alltifrån gult till flammande rött. När jag masat mig ner från garderobstrappan så möts jag av en äng med en träddunge som ser flammande röd ut & solens sista strålar strilar sig genom träden och ger en varmare röd ton på löven, ger en vison av en brinnande skog.

Hösten bjuder verkligen på vackra färger, med sitt lite luriga väder kalla klara morgnar, lite småvarma dagar och kalla klara kvällar med en lekande måne.


En liten bit därifrån står ett ensamt träd mot den brinnande dungen, jag har lekt lite i fotoprogrammet så lite sv/vitt är aldrig fel. Lika mycket som jag gillar färg så är det något med sv/vita foton den akn göra så mycket med en bild som i färg kanske inte alls är som man tänkt sig men i sv/vitt blir det en helt annat slag.


När jag så började närma mig slutet på skogspromenaden och vandrade längs strandvägen fram mot strand så finns det en äng precis innan fyren där det går bla 2 betande hästar med vattnet som bakgrund, även denna bild har jag lekt lite med och lagt i sepia


Önskar er en fortsatt trevlig måndagskväll ska krypa upp i soffan med lite tända ljus, njuta av good wife.

2 kommentarer:

 1. Vilka fina och härliga bilder du tagit på din höstpromenad.
  Ja, nu är det vackert ute med alla färger i träden. Men snart ligger alla löv på marken och vi har vintern här :( De varnar ju för snö fram mot kvällen idag. Usch, lite tidigt för det tycker jag...
  Ha en riktigt bra dag!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Så härligt du beskriver din höst. Roligt med den svartvita bilden. Jag satt själv och lekte med en sprakande bild och gjorde den svartvit. När man gör det så vet man inte riktigt längre vilken årstid bilden befinner sig i ... om löven fortfarande är kvar på träden vill säga.

  Bilden med hästen är underbar. Så stämningsfull och vacker.

  Ha en skön kommande vecka och akta dig för halkan dom varnat för ikväll, inatt och i morgon bitti.

  SvaraRadera