onsdag 14 april 2010

Ren lycka

Tidig morgon och jag bestämde mig för att äntligen ta mig upp till slottsskogen och se om några sippor tagit sig upp som jag längtat och väntat. Solen lyser och fåglarna kvittrar och till min stora glädje behövde jag inte gå så långt i skogen förräns hon stod där så vacker....
Stark, skir och i lite morgondagg så lös hon så vackert.......

Att vandra längs nektergalsstigen som den så vackert heter och höra fågelskvittret är ren och skär lycka att andas in den friska luften och känna vårdoften kittla i näsan att få krypa på alla fyra bland gamla löv och kvistar för att komma så nära henne och bara att njuta.
Att folk som går förbi skakar lite lätt på huvet och tänker ännu en tok som är ute och hundar som skäller lite för det är någonting konstigt som kryper där bland bald och grenar. Medans jag kröp runt för att komma så nära så nära var det både en och 2 hundar som skällde en kvinna stanna til loch undra om jag hade ont eller skadat mig och behövde hjälp =) Tack för er omtanke men jag fotar bara lite =)

En hobbe med blåsippor så ljust blåa............

Längs promenaden och i mitt lilla lyckorus så upptäcker man än en gång hur fantastiskt vacker naturen är och vilka konstverk den skapar alldeles på egen hand, detta lilla träds krona är inklätt i murgröna, ja lyckan är gjord och våren den är verkligen här.
4 kommentarer:

 1. Vilken vacker promenad.. =) och så vackra små sippor, det är verkligen glädjens tider nu med alla små raringar som dyker upp. Ha en fortsatt härlig kväll..MOa

  SvaraRadera
 2. Så härligt och jag ler igenkännande åt din beskrivning av hur folk undrar när de ser en krypa omkring :) Sist jag fotograferade blåsipporna så kom det en bil som stannade och ut klev en man och undrade vad jag var för "djur" som låg där alldeles vid vägdiket :)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig promenad jag fick följa med på :)
  Ja, nu är våren här... Jag har också hittat och fotat blåsippor.
  Folk de både skrattar åt en och undrar vad man har för sig när man ligger där på marken och kryper med kameran. Men det bjuder jag på :))
  Ha en fin kväll!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Ha ha ... jag känner igen det där med att folk stannar och undrar om man har skadat sig eller så. Visst är det en underbar tid nu. Man känner sig alldeles pirrig inombords när man ser alla underbara sippor i backarna.

  SvaraRadera