tisdag 26 januari 2010

Tid för rekreation

I helgen så var jag och lillasyster på en liten miniweekend för personlig rekreation, vi drog iväg till Ronneby brunn på en spaweekend. Vi anlände i lördags och stannade över natten. Vi passade på att skämma bort oss , och samla nya krafter för att i måndags återgå til lvardagens lunk igen.

Det kändes lite lyxig även bara för om en natt att få komma iväg och bara njuta och ta det lugnt. Så på lördan passade vi på att njuta av helkroppsmassage och en helkroppsmassage med varma lavastenar, så njuta av deras relaxavdelning och så givet syskon emellan en massa strunt om allt och inget. Kvällen bjöds på en trerätters meny och så testade vi på hotellets discotek i källaren och vi njöt även lite till vår förvåning av dansbandsmusik som restaurangen bjöd gästerna på efter en avklarad middag.

solens strålar letar sig in bland trädets grenar..

På söndagen njöt vi av en tur i Ronneby brunnsparken. Morgonen var kall och klar och det riktigt bet i kinderna. Snön låg som ett täcke över det mesta & här och var stack det upp lite fjolårsris och så dom magnifika rhododendronbuskarna som finns lite här och var i parken.
Dom lite gamla husen som det ligger en viss charm och facsination över, det är kul att dom fortfarande lever kvar.

Dammen eller den lilla sjön som slingrar sig genom hela parken var så gott som igenfrusen och vattenfallet som i vanliga fall rinner längs nerför bergsväggen var frusen och för ändernas skull så hade man lagt ut en pump så det fanns ett litet hål för dom att simma. När vi kom längs med stigen så kom dom skyndandes i hopp om att vi hade något ätbart med oss.

Jag minns samma bergsvägg såhär det är från september 08, parken kommer mer till sin rätt såhär än i ett vinterlandskap men det var onekligen skönt att få fly vardagen en stund och tanka på ny energi. Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll

1 kommentar:

  1. Så härligt att se bilder från Ronneby brunnspark. Där var vi i somras. Bilden från september är underbar och bilden på det fina huset också. Det minns jag att jag var fascinerad av med alla tinnar och torn.

    Det låter som om ni haft en härlig weekend. Visst är det skönt att få skämma bort sig ibland.

    Ha en riktigt skön helg ... även om det inte blir en spa-helg.

    //Anita

    SvaraRadera