söndag 15 juli 2012

Some old things.........

Dom lata dagarna flyter på och ännu så har jag några lata dagar kvar att njuta av =)

Idag så har jag lullat runt lite bland blommorna i uterummet min "fragrans" har växt något enormt men i hörnet som den har stått är det bara den yttre delen som fått solljus så idag har jag flyttat runt så nu bor den på en annan ljusare plats och får sol från alla håll och inte bara ett.

Hittade en gammal "källarnyckel" som inte gick till något hos pappa för lite sen så den har jag lagt beslag på och hängt upp på väggen är på jakt efter fler så någon dag får jag nog bege mig på loppis jakt ;)

Nu ska jag ta tag i målningen vi målade om förra året men hann inte med kupan så den får jag nog ta tag i och göra klart men jag e ju så förgjordas höjdrädd men jag målade den ju en gång förra året och hade peppmusik i öronen och ålade mig uppför stegen och ibland kom det en harang med inte alltför flärdfulla ord men jag gör väl ett försök i år också så det kan bli klart någon gång .

1 kommentar:

  1. Visst är det skönt med semester. Har precis börjat min ... eller rättare sagt, jag börjar imorgon. Kul med nyckeln, blev läckert.

    Ha en fortsatt skön semester!

    Kram Anita

    SvaraRadera