fredag 29 juni 2012

Gammalt genuint.....

Dagarna bara svischar förbi , äntligen börjar solen & värmen återkomma vi har nig fått en ca 50-60 mm regn visserligen behövdes det för många växter & träd så lite ledsna ut.

Igår spenderade jag en dag med en vän vi fikade, körde längs östra sidan i på 4 hjuling & vi stannade till hos pappa en stund, jag visade vart jag är uppvuxen och vi njöt av vyerna och vinden i håret. Lantluften med insilage och fläderblom och råmande kor.

Hos pappa blommar denna ljuvliga ros vet tyvärr inte sort på den men det är en väldigt gammal sort & den har lite inslag av citrus & en svag parfymdoft tror att det är en klätterros eller en gammal buskros, ska undersöka om det går att ta skott på den.

En annan skönhet är den gamla dubbla shersminbusken, den doftar så underbart och allra helst på kvällen och tidig morgon den ska jag också ta skott på , hoppas att jag kan lyckas med nån av dom helst båda.

Idag blir det en utedag i trädgården ;)

1 kommentar:

  1. Ja, visst är det härligt med ledighet. Jag har lite planer första veckan, men sen blir det en dag i taget. Det är trevliga planer så jag ser fram mot det. Gamla rosor är så vackra. Jag har en underbar Maidens blush som doftar och blommar just nu. Ha en skön fortsatt semester.

    SvaraRadera