onsdag 18 april 2012

Färgpalett.........Helgen som passerade bjöd på härligt väder, med strålande sol, ljumma vindar. Jag stod med en pensel i högsta hugg hela helgen men det hann bli lite rundtur i trädgården, nu händer det massor bla så börjar det japanska körsbärsträden att blomma, i år är det massor med blomknoppar så trädet kommer bli översållat med ljuva rosa blommor. 


 Inte så långt efter kommer syrenbusken den bjuder också på en uppsjö av knoppar, jag bara längtar till dom ska slå ut .....


 Njuter av vitsipporna i köksfönstret, eftermiddagens promenad i slottsskogen var helt underbar, träden börjar få gröna blad, vattnet ligger som en blå spegel och ett svanpar låg och guppade. Skogen börjar bli grön, lite överallt ligger det som en grön gräsmatta av blad med inslag av renaste vitt och lite gula partier men framförallt så är det blått i alla nyanser från ljuvaste ljust blå till havets lite mörkare blå och en hel färgpalett av lila nyanser. Fåglarna sjunger och folk börjar att röra mer på sig cyklarna rullar och promenadskorna används flitigt och hela strandvägen lever upp alla vill vi njuta av färgprakten, den vackra miljön.


Önskar er en  fortsatt skön onsdagskväll. 

3 kommentarer:

 1. Men så härligt det låter och vilka härligt "våriga" bilder ... här känns det som det är långt kvar tills det börjar knoppas men vitsippor såg jag i helgen.

  Ha en fortsatt skön helg!

  Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Ett svanpar som låg och "guppade", hihi! Kan tolkas på olika sätt ;)
  Fina bilder!!

  SvaraRadera
 3. Härliga vårbilder. Vackert med de skira knopparna. Det börjar knoppas lite här och där i träden nu. Regnet gjorde nog susen här :)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera