onsdag 11 maj 2011

Rasande fart & utomhusliv

Oj vilken fart allt har nu, vintern har ju masat sig fram så sakta men nu är våren nästan över och gårdagen bjöd på rena sommarvärmen, igår när jag körde hem på lunchen för att rasta Leo så visade termometern i bilen +29 :) Hela veckan skulle bli fin och helgen med men inte fullt så varm. I helgen är jag ledig och då blir det trädgårdsprojekt hela helgen lång.


Härom kvällen så hade jag med mig kameran till jobbet för att fota magnolian som står på innergården, den blommade så fint, den är helt ljuvligt.

Helgen som var så hade vi lite familjemys med grillat och en massa utomhuslek det är helt underbart att kunna få njuta av grönskan, ljumma kvällar och allt spring i benen. Hela kvarteret har vaknat upp och alla gatans barn leker, föräldrar som pysslar om trädgården och så alla motionärer som är ute i spåren och njuter av naturen.


Syskonbarnen leker för fullt och så hundarna som även dom hade spring i benen. Det är så underbart att se hur lilla Kino försöker jaga efter Leo och även hur rangordningen återspeglar sig i lite " tuktande" när leken går överstyr.
2 trötta killar som tar igen sig lite men lilla Kino vill mest bara leka och inte vila. Det är en underbar tid men det går i en rasande fart snart slår syrenen ut. Trevlig onsdag till er alla.

KRAMAR

1 kommentar:

  1. Ja, vintern har verkligen rasat ut, våren kom och gick lika raskt och nu är det försommar. Tiden mellan hägg och syrén är just nu! Härligt!
    kramar från Poppins

    SvaraRadera