måndag 16 maj 2011

Färgpalett......

Det sprakar av färg överallt och det brister knoppar lite överallt. På bara några dagar så har det hänt massor i rabatterna. helgen som har varit har bjudit på fint väder och en ledig helg men full med trädgårdspyssel. I går slutförde vi ett projekt på framsidan som vi igentligen inte hade tänkt göra riktigt ännu ,en nu så är det klart och så som företagare med trädgårdsskötsel och annat så är det en hektisk tid nu med alla gräsmattor som ska klippas och trimmas så veckan som har gått har varit fullspäckad men igår så kunde vi ta tag i vår egen trädgård för det har sett ut som gud har glömt den ett ag med högt gräs och annat småplock som fått stå åt sidan.
Tulpanerna blommar för fullt nu i alla möjliga färger och nytt för i år är dom vita och nästintill svarta tulpanerna jag satte i höstas och dom är en fröjd för ögat :) Nu snart så får vi njuta av det vita japanska körsbärsträdet det börjar knoppas och slå ut, det är vackert med det gröna i bakgrunden. Önskar er en fortsatt trevlig måndagskväll.

2 kommentarer:

 1. Visst är det en härlig tid nu. Jag njuter av dina bilder. Så vackra tulpaner. Jag har också en nästan svart tulpan. Den den blev av någon anledning jättehög i år, kraftig och fin. Det har jag inget minne av att den var förra året. Då var den mer normal-tulpanig om man säger så.

  Grattis till ert slutförda projekt. Man blir alltid så nöjd med sig själv när man blir klar. Nu hoppas vi på en riktigt solig helg!

  Ha en riktigt skön helg!
  Anita

  SvaraRadera
 2. Ja, man hinner knappt med allt som blommar vartefter. Skönt med lite regn också så att allt det gröna fräschas upp/Lis

  SvaraRadera