onsdag 2 december 2009

Lite höstpyssel

och ofärdiga projekt håller på att färdigställas. Nu äntligen så är badrummet färdig kaklat, fogat så vi är supernöjda nu ska det bara möbleras också. Det har tagit oss lite tid men å andra sidan har vi inte haft så bråttom med att få det klart heller vi har ju ett fullt fungerande badrum nere. Ett tag här hemma har vi haft ett rejält sk " homemakeover" och alla småsaker som inte blivit klara ska nu få sitt, bli helt klara, till jul är tanken. Har gjutit lite betong också och det blev ett par ljusstakar till värmeljus. Jag blev väldigt sugen på att gjuta mer och att blanda i lite färg i gjutningarna. Ideer har spånats ska bara få det från fantasin till verklighet också =)

Nu står dom i köksfönstret och lyser i mörkret. Allt detta grejande har gett sån energi, jag vet inte riktigt vad den kommer ifrån men jag bugar och bockar, hoppas den håller i sig för det händer en massa oförklarliga saker. Jag har aldrig varit en träningsfantast eller ens tyckt att det varit det minsta lockande promenader och cykla e helt ok men att gyma osv har aldrig varit min grej men håll i er jag riktigt längtar till gymmet och att få röra om lite.=) trodde aldrig riktig att jag ens skulle tänka tanken och allra helst säga det högt också men jodå så är det jag längtar till gymmet. Långpromenaderna är sköna och kameran ett måste så det går inte så fort men det är lite nytta & nöje i samma svep.


Denna veckan har jag dessvärre legat i feber men feberfri som jag är nu , så är längtan att få komma ut stor så det kanske kan hålla i sig, bli en god vana. Vädret idag har inte varit så fint men det är fullmåne och klart så ett försök med kameran kanske kan bli nåt med hundpromenaden sen. Men jag njuter av dom vackra solnedgångarna fast dom kommer så tidigt såhär års men efter jul så vänder det woohooo =) och det blir ljusare igen. Då kan man äntligen få köra igång med spadar och lite skönt trädgårdsarbete igen, men tills dess så är det bara att njuta av mörkret, lite ljus och planera för vårens ideer och växter.
1 kommentar:

  1. Alltid trevligt när man ser att man börjar ro projekten i hamn.
    All din energi blir jag avundsjuk på ....själv känner jag mig trött och seg. Ska röra ihop en saffransdeg nu och se om det hjälper.
    Ha en fin helg.

    SvaraRadera