tisdag 2 april 2013

Sommartid & vårtecken

Så då har vi gått över till sommartid och idag bjuds vi på ett riktigt härligt vårväder. Påsken bjöd också på vackert väder men kalla nätter.

Långfredagen firades kärlekens födelsedag och i söndags så njöt vi av en dag på landet med sol och fågelsång och doften sv nykapad ved ;) Luften vibrerade av vårdoftet och det är så härligt .

Idag tog jag cykeln till jobbet måste bara ge den en vår service med nya friska däck och lite övrig omsorg sen är både den och jag redo gör äventyr ;)3 kommentarer:

 1. Oj.. små scillor vid husväggen, det var härligt att se.. vårtecken om något! Ha det gott/Moa

  SvaraRadera
 2. åååh, har du scillor redan. Du kan vara lycklig. Jag börjar undra om snön kommer att gå bort hos mig i år ... fast naturligtvis gör den det, men när. Tittade i varje fall just på 10-dygnsprognosen hos SMHI och i slutet av nästa vecka och från och med lördag, den 13 april, spår dom i varje fall plusgrader dygnet om, inte många men ändå.

  Ha en fin fortsättning på veckan!

  Kram
  Anita

  SvaraRadera
 3. Idag såg jag scillor för första gången! Och krokusar också. Och nu regnar det ett fint vårregn här, hoppas nu att vårvärmen kommer efter, så att det blir lite fart på våren :)
  Ha det gott!

  SvaraRadera