onsdag 27 februari 2013

träning & lycka.............

Djur har alltid spelat en viktig roll i mitt liv och speciellt hundar. Jag skulle inte klara en dag utan hund en ständig följeslagare vid min sida en glädjespridare och en trogen vän som aldrig skulle såra mig medvetet eller göra mig illa. 

Idag har pojken och jag provat att simma. Jag hoppas det kan hjälpa upp honom han har som så typiskt för schäfrar är spondylos och vid genomgången så fick vi beröm att han är så rörlig och vig :) Tackar vi för och i det stora hela såg det bra ut och vatten älskar han ju nu ligger han och tar igen sig efter ett simpass och vibrationspass. Annars är det full ös på pojken och en massa bus......

 
ryggläge med skojen.....


Ser jag farlig ut matte :)Vacker........

Längtar efter våren nu och det är så skönt att det är ljust på morgonen redan vid 06:30 :) och även idag har det droppat från taket. Jag längtar ju inte bara efter våren och värmen utan efter konserter också jag är ju inte bara en "hundmänniska " utan även en "musikmänniska" och för ett par år sen sås såg jag  Toto på slottet. Grym konsert och längtar till sommarens konserter ska bla  med syster yster på Rihanna i globen i juli tack för den julkalppen :)


1 kommentar:

  1. Visst är det något speciellt med våra husdjur, hund som katt :) Mina kollegor har hundar och ibland blir jag lite avis då de berättar att de startat dagen med en frisk promenad med hund. Jag har i.o.f med mig katterna i trädgården och igår gick de med mig på promenad i lilla skogen, men få med mig dem på morgonpromenad - nja.... det tror jag inte går :)
    Idag kom jag hem 17.00 och då var det fortfarande ljust! om än väldigt dimmigt... men man blir piggare bara av att mörkret försvinner. Ha det :)

    SvaraRadera