söndag 30 december 2012

God fortsättning & ett gott nytt

Så då har julen passerat och kvällen innan julafton kom ett fint lager med pudersmö och det ven kring husknuten. På själva julafton hade vi plusgrader och töväder med det blev en vit jul till sist.

Har en hel hög med bilder men får inte upp några på bloggen den bara står och tuggar så jag får använda mig av telefonen ibland går det inte alltid som man vill ;)

Kikar in för att önska er alla en god fortsättning och ett gott nytt.

2012 har nog varit det konstigaste året. Minns första 7 månaderna men sen är resten bara fragment bitar och inget blev sig likt. Jan feb. Och mars rullade på vintern övergick sakta till vår och jag skissade på en rabatt sen gjordes om ett flertal gånger men till sist kom visionen fram även på pappret. April och maj kom och trädgårds säsongen var igång så även för företaget. Juni & juli kom och semestern blev verklighet och den kantades av lata dagar och full snurr i verksamheten ingen sommar utan konserter på slottet och så även i år maggio, Irländsk festival, Plura, ja artisterna var många och många bra Plura var nog bäst ....
Rabatt projektet påbörjades i slutet av juli,
Sen kom 1:a augusti och hela livet vältes omkull det var den dagen man helst aldrig vill uppleva men som tyvärr är en del av livet min svärfar somnade in hastigt och oväntat och efter det har livet tagit sig fram i fragment.

Det tar tid att läka och jobba sig framåt men det får ta sen tid det tar och det första året är jobbigast att ta sig igenom.

Rabattprojektet blev klart i slutet av augusti vi använde det lite som terapi för att slippa känna & jag begravde mig i jobb.

Julafton kom och det firades med familjen alla syskon och syskon barn. Det fattades någon men det blev ändå en fin jul och jag hade nog varit riktigt snäll i år jag fick mycket fint bl.a. En le creuset gryta , halsband och vinglas "white divine" och ett nytt objektiv =)

Snart är 2012 slut och det kan bara bli bättre man får blicka framåt och är det något jag lärt mig under 2012 så är det att aldrig ta något för givet, förverkliga dina drömmar i morgon kan det vara försent och uppskatta det du har och det materiella tingen är inte viktiga utan det är allt annat stunder med nära och kära , upplevelser det är det som räknas .3 kommentarer:

 1. Så sant som du skriver, man ska aldrig ta något för givet.
  Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 2. Liane ... en god fortsättning till dig på 2013! Du har så rätt, man ska inte ta något för givet. Jag hoppas att 2013 blir ett ljust och fint år för dig. Jag tror att du kommer att gilla grytan du fick i julklapp. Jag har en sån och den har jag haft mycket glädje av. Många mustiga höstgrytor har jag gjort i den :)

  Nu går vi in i ett nytt år och vi går mot ljusare tider!

  Ha det så bra!

  Kram
  Anita

  SvaraRadera
 3. Mycket har hänt för dig också. Tuffa dagar man helst vill glömma men trots allt går livet vidare. Tusen tack för att du kikar in hos mig. Önskar dig ett riktigt gott nytt år!!

  SvaraRadera