onsdag 20 juli 2011

Semestertider........

Så här i semestertider, så har dator användandet minskat markant, jag har bara låtit den vila, bara njutit av sommaren, i måndags började den efterlängtade semestern hela 3 veckor ska jag vara ledig, jag har njutit av trädgården, sena kvällar med solnedgång restaurangbesök, så bad och kvällsdopp, semestern började med ett kusin besök med familj. Mycket trevligt att ses, det blir sällan men gångerna är väldigt uppskattade och ligger varmt om hjärtat. När vi var små så spenderade vi så mycket tid som möjligt av sommaren, semestern med varann.
Det är ingen sommar utan konserer, den 5 juli så spelade Toto på slottet, jodå jag var där och njöt av godingar, lite nya låtar tyvärr var det fotoförbud men tack vare iphonen så kunde det bli några bilder :p

Jag njuter av trädgården och humlorna som girigt suger nektar, ligger i gräsmattan och bara njuter av stunden , hör fåglarna kvittra och så i år igen så har hussvalorna tagit fjolårsboet i besittning och 5 ungar har vi nu fått följa. Dom har lämnat boet men återkommer ibland
Ikväll ha rjag varit hos pappa och plockat vinbär så ikväll kokas det gele, med detta önskar jag er en fortsatt trevlig kväll & en riktigt skön sommar :)

1 kommentar:

  1. Det låter som om du njuter och har en riktigt skön semester. Hoppas den fortsatt lika bra som den börjat. Jag är också mitt uppe i semestern och njuter av var dag som går.

    Ha nu en fortsatt skön semester och sommar!

    SvaraRadera