fredag 23 juli 2010

What beauty feels like......Krukorna på altanen har fått ny blomsterfägring, så nu är det fint igen. Jag är nu inne på min sista semestervecka, jag är nöjd med mina 5 veckor. Vädret har varit kanon strålande sol, dagarna har varit lata och fina. Idag regnar det dock men det gör inget det är välkommet för vi har haft 1 regndag på 6 veckor , då kom det 55 mm så lite regn idag är bara välkommet för hur det än är så blir man mätt på värmen när det ligger runt 30 varje dag.Min vita blåklocka som nu är överblommad men den blommade vackert, på måndag så börjar jag åter att jobba igen, till alla er som fortfarande har semester så önskar jag er en kanonskön semester.

2 kommentarer:

  1. Så skönt att höra att du är nöjd med din semester. Jag har haft min första vecka och har tre kvar. Jag bara njuter. Här kom det rejält med regn inatt. Trädgården ser ut som ett slagfält men den hämtar nog upp sig. Jag tror att naturen skrek av glädje när den äntligen fick lite vatten.

    SvaraRadera
  2. Mina krukor på altanen har inte riktigt gillat läget i år. Det har nog varit lite för hett så en del har helt enkelt lagt av. Rabatterna ser lite ledsna ut de också. Men ogräset trivs! :)

    SvaraRadera