söndag 21 februari 2010

Söndagspyssel

Idag har det varit lite småpyssel i hemmet. Vi har j ugjort om hallen från att ha haft en ljusgul tapet med grekisk text på så har vi satt väv och målat i en bruten vit och så en svart fondvägg. En hel vecka höll vi på med bla att måla taket vitt igen det hade kommit igenom lite knaggar trots att vi använde shellack förra gången vi målade så tak och liste & foder fick sig en omgång med penseln :) sen målade vi väven och så upp med den svarta fondväggen och så lite nya växter och krukor.


Det blev en helt annan hall, jag är så nöjd. Mannen hade borrat in ledlampor i fönstrena tidigare så nu är det rent och snyggt i fönstrena.Vi satte upp en lampa på fondväggen som lyser både upp och neråt, det blev bra, lagom ljus. Trappan upp till övervåningen går nu i vitt och ek. Det blev även i trappuppgången en likadan lampa som lyswr både upp & ner. Jag är nöjd att jag beslutade mig för att skippa gardinerna helt. Det blev mer till sin rätt såhär.Efter att ha fixat hemma lite så drog vi ut och åkte pulka hela familjen syskon, syskonbarn och så grillade vi lite. Mysigt, hur kul som helst med pulkarace även för dom lite större barnen. Dagen avslutade med ett relaxande bad i spabadet ute. 38,5 grader, riktigt mysigt med snön som fanns runtomkring.övar mig på att bli bättre på att ta vattenbilder, det är riktigtt kul att pröva sig fram men efter en stund så började fingrarna bl istela, det var dags att gå in & värma upp dom med en stor kopp te2 kommentarer:

 1. Er hall blev ju supersnygg. Himla snyggt med belysninge. Vi håller för fullt på och gör i ordning ett rum vi också. Vi ska ha ett separat TV-rum har vi tänkt oss.

  Ha en skön vecka!

  /Anita

  SvaraRadera
 2. Hallen ser väldigt snygg ut, förstår att du blev nöjd. Jag hade också struntat i gardiner :)

  Ha en fin kväll//E-L

  SvaraRadera