måndag 9 november 2009

Mörkret sänker

sig fort om dagarna och det känns som man lever i ett ständigt mörker. det är mörkt på morgonen och mörkt på kvällen, så just nu hinner jag inte fota så mycket som jag önskar tiden räcker inte riktigt till.

Orken tar liksom lite slut när det är som ett ständigt mörker hela dagarn allt är grått, det känns ibland som jag lever och ser allt ur en gammals perspektiv.

Lite dimmigt,grått. Jag skulle vilja sprudla av energi för jag vill så mycket men det är ju ständigt mörkt så det är så lätt att bara krypa upp i soffhörnet, med en go filt en bra bok eller en film.

3 kommentarer:

  1. Ja, nu känns det som månader sen vi såg lite ljus. Det gäller verkligen att hitta de där stunderna av glädje och inspiration. Kvällarna blir hur långa som helst och ingenting får man gjort (känns det som i alla fall). Ha det så bra det går i murret/Lis

    SvaraRadera
  2. Usch ja jag håller med dig.. fast idag kom jag hem lite tidigare så jag fick ställt undan lite krukor i trädgården.. krattat en gång o lite till innan jag tvingades in av det stora gråsvarta.. Ha det gott i kväll.. MOa

    SvaraRadera
  3. Håller fullständigt med dig.. kul du tittade in på min Kaffrast förresten:-)

    SvaraRadera