torsdag 13 november 2014

Torka......

Bloggtorkan den fortsätter.  Jag får liksom inte ner någonting vettigt.  Orden fastnar å det känns krystat elr bara tokigt.  Så raderna suddas ut å man försöker igen men det e samma visa. Jag vet aldrig vad jag ska skriva Om igentligen orden kommer av sig självt raderna kan bli till uppsatser men när torkan kommer å kraften går åt till en massa annat så suddar jag ut å låter det vara.

Jag har ända sen barnsben dragits till vattnet där kan jag bara sitta å blicka ut i det oändliga  ladda om krafterna  jag vet inte riktigt vad det är men jag e som en liten jungfru vattnet lockar. Så idag kallade det återigen å när lusten blir för stor är det bara till att vandra ner  så idag åker jag ner till en vacker plats å vågorna rullar in men det är något fel med bilden i dimman och inte så långt från strandkanten ligger det 2 jaktbåtar. Aaaahhh där låg felet i bilden det hörde liksom inte riktigt dit å den där känslan där allt inte står rätt till å det inte känns helt ok slog in med full kraft. Det här var allt annat än det lugn jag sökte.

Men en liten stund satt jag på huk å lite försiktigt åkte mobilkameran fram som sagt den där känslan den va lite konstig å nja jag gav upp........

1 kommentar:

  1. Så magiskt vid havet. Vill sticka ner tårna i sanden och känna doften av salt och tång, men det blir fuktig gräsmatta istället. Kanske kommer det efterlängtade regnet idag.
    Känner igen det där med att bestämma blogginnehåll i sista minuten. Själv kan jag ha förberett bilder till ett ämne, men i skrivandes stund kan allt ta en annan vändning och det blir ett helt annat ämne.
    Ha det så gott
    /Anette

    SvaraRadera