söndag 8 juni 2014

Tid att älska.....

Det här med att älska för visst är jag kär , i livet =) Grönskan är här och  ljuset klarblå himmel om dagarna och vackra Solnedgångar då himlen färgas alldeles illröd med toner av orange det liksom glöder likt eld elr lite mildare toner.

Schersminen som blommar som barn hade vi en stor gammal schersmin med dubbla blommor grannen bredvid hade en enkel gigantisk schersmin buske  och grannen på andra sidan hade också en gammal sort & alla 3 blommade samtidigt gårdarna låg inbäddade i en väldoftande slöja. Mest doftade det på kvällningen när man gick förbi :)

Ja jag är kär  i livet det är det här jag har trånat efter hela långa vintern. Grillar som åker fram ur vintergömmorna praktfulla krukor översållade med  blommor svalor som flyger romande kor. Barfota barnet i mig kan äntligen sparka av sig skorna och hoppa ur  strumporna. Äntligen kan dom få fritt spelrum i det gröna känna gräset mellan tårna den varma sanden som smeker fötterna.

Kubbspel i goda vänners lag. En picknick i det gröna elr vid vattnet en ljummen kväll. En god bok i solstolen en tur med ekan låta fötterna plaska i vattnet.
Det som jag älskade mest som barn var kvällsdoppen skratten som ljöd när vi kusiner badade när vi sov i husvagnen med regnet smattrande mot taket.  När vi som barn hade varit med och kört in det sista höet då tog vi våra sovsäckar och sov på loftet. Det pratades hemligheter  kärlekar och alla snygga pojkar =)

Så ja det är hög tid att ta sig tid att älska livet för det är ju så gott,  den här tiden älskar jag mest och jag är nykär i sommaren ännu en gång sveper den iväg med mig och stjäl mitt ♡ men jag har inget emot det jag omfamnar det & med ett leende på läpparna =)

1 kommentar: