onsdag 14 augusti 2013

Älskade sommar

Augusti månad en månad som jag älskar de är fortfarande sommarvärme kvar och ljumma kvällar kröftorna ligger dukade på fat och augusti månad är den sista sommarmånaden.

Va hände är sommsren redan slut lika mkt som jag njuter av sista sommardagarna lika mkt skriker det lite inom mig vart tog sommaren vägen de heta dagarna all den vackra grönskan sommarlivet allt det som jag älskar med sommaren.

Jag är inte riktigt redo att välkomna hösten riktigt ännu.  Idag börjar jag jobba efter 4,5 vecka semester men jag hade görna tagit 4 veckor till jag vill ju njuta av de sista dagarna ta tillvara på den hörliga "feel godd" könslan som lägger sig över sommaren och dess befolkning grilldofterna som följer vinden på kvällarna när hela kvarterets grillar tänds.

Livet på landet liggandes på en filt med de råmande korna bredvid ljudet från traktorerna som kör förbi surret från humlorna och så dofterna. Guud vad jag vill frysa denna tiden för det här är ju det jag längtar sååååå mycket efter. Jag välkomnar hettan solens varma strålar som torkar mig torr efter ett dopp ljudet av de kluckande vågorna musiken som följer vinden om kvällarna från alla uteserveringarna.  Havet och dess blåa färg svakkan5 den ger och lyckan att se sin vän i ögonen av hur underbart det är att få svalka sig och leka av sig i vattnet.

Trädgården och dess blomster och i år blommar min klematis i 3 år har vi haft den men i år är första gången hon blommar &  oj vilken skönhet hon är.

Något jag kommer sakna är sommarregnet de ljumma vindarna och regnet , doppen i havet nör det regnar och så att jag kan skratta åt min älskade vän spelar ingrn roll hir mycket jag lockade på honom i helgen då det regnade han satt i kofferten och bara tittade på mig & tänkte nog att dör ute kan du stå jag sitter bra här .

Även om den inte är riktigt slut än så har jag redan börjat sakna den sommaren och den vällust den skönker mig varje pr frågar jag alltid lpste du ha så bråttom att lämna mig ?????

2 kommentarer:

 1. Det har varit en härlig sommar i år och jag, precis som du, älskar augusti. Men visst blir det väl alltid lite vemod när man märker att temperaturen börjar gå ner under 10 grader på nätterna och det blir mörkt tidigt. Vi får försöka hålla kvar sommarkänslan så länge som det bara går.

  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Åååh, Liane, jag håller helt med dig i allt du skrev här ovan. Jag känner precis likadant som du gör!!

  Jag vill aldrig att det ska ta slut, jag känner mig absolut inte redo för det ständiga mörkret...!

  Var rädd om dig!

  SvaraRadera