onsdag 30 juni 2010

iceberger

Nu blommar min ros "Iceberger" & jag njuter för fullt. Den är så underbar med sin svaga doft, med sina rena vita blommor.




måndag 28 juni 2010

Lata dagar

har jag nu, min semester har börjat och nu är det 4,5 vecka med lata dagar som jag kan fylla med sol , bad och släppa på prestationskraven. Middagarna blir lättare, enklare och att njuta med en god bok i solstolen , ta ett svalkande dopp när det blir för varmt.

Önskar er alla en skön sommar

onsdag 23 juni 2010

HENRY HUDSON

Ikväll så har ajg njutit av min blommande ros Henry Hudson. Det är en trevlig liten bekantskap. Den blomamr så ljuvligt, först är den alldelles rödrosa iknoppen sen övergår den sakta i vitt och när den blomamt färdigt så kommer dom röda nyponen. Liten och nätt blomma som är så underbar.


idag så började jag min semster så under 4,5 vecka ska jag bara njuta pyssla lite i trädgården men framförallt så är dagarna lite diffusa, jag kan fylla dom med vad jag vill. Ligga i gräset och ta in alla dofterna njuta av havets dofter och många solnedgångar som speglar sig i vattnet eller bara färgar himlen röd.

måndag 21 juni 2010

En helt vanlig kväll på jobbet

Härom kvällen så jobbade jag på en avdelning som har en liten mysig innergård med en liten fontändamm och stora pioner , lupiner och prästkragar och en massa andra blommor. Klematis som klänger längs väggarna, lite jordgubbsplanor och citronmeliss, så jag hade med mig kameran. Samma dag hade några från gnistan varit där och rensat rabbaterna och det var länge sen som det var så fint där i rabatterna.


Blir man lite trött så kan man sätta sig på en liten bänk och njuta av den vackra blommstern.

fredag 11 juni 2010

Wihtness


Min vita akleja "White Barlow" blommar i renaste vitt nu. Hon är så vacker, ståtlig.

torsdag 10 juni 2010

perfection

Så perfekt blommar aklejan "William Guiness". Nu är det en härlig tid vi har framför oss.

tisdag 8 juni 2010

Tisdagstema - Lek

Med värmen kommer även utomhuslekarna fram, på jobbet för ett par veckor sedan så samlades vi uppe vid jaktflisan för lite brännboll. Fler bidrag hittar du på tisdagstema

lördag 5 juni 2010

Ljuvligt

Nu är en helt underbar tid. Det blommar överallt i alla de slag & det doftar ljuvligt. Det blir inte så mycket bloggande för man vill ju bara vara ute och njuta och det tar emot lite att surfa runt när solen är framme. Häromdagen så tog vi ett beslut att lägga igen dammen så i torsdags så tömmde jag ur dammen och fångade upp all fisken, dom fick återvända till dom vänliga själarna som vi fick dom av, växterna runt dammen har jag placera ut lite i rabatten på framsidan.

Skuggbräckan blommar så fint och den fick bo tillsammans med alunroten och rosen "Iceberger" och nyförvärvet "Pascali" tror att den kombinationen kan bli bra. :) Nu blommar även syrenerna och det doftar så underbart, överallt står det bersåer översållade med vita & lila blommor.
Rosen "Henry Hudson" har även den fått byta plats och står numera i en gjuten kruka och den knoppas så jag bara väntar den är ju så söt när den blommar. Ha en skön helg, hos oss har dom lovat strålande sol & varmt dock ska jag strax bege mig till jobbet men i em så hinner jag njuta av det vackra vädret.