lördag 5 juni 2010

Ljuvligt

Nu är en helt underbar tid. Det blommar överallt i alla de slag & det doftar ljuvligt. Det blir inte så mycket bloggande för man vill ju bara vara ute och njuta och det tar emot lite att surfa runt när solen är framme. Häromdagen så tog vi ett beslut att lägga igen dammen så i torsdags så tömmde jag ur dammen och fångade upp all fisken, dom fick återvända till dom vänliga själarna som vi fick dom av, växterna runt dammen har jag placera ut lite i rabatten på framsidan.

Skuggbräckan blommar så fint och den fick bo tillsammans med alunroten och rosen "Iceberger" och nyförvärvet "Pascali" tror att den kombinationen kan bli bra. :) Nu blommar även syrenerna och det doftar så underbart, överallt står det bersåer översållade med vita & lila blommor.
Rosen "Henry Hudson" har även den fått byta plats och står numera i en gjuten kruka och den knoppas så jag bara väntar den är ju så söt när den blommar. Ha en skön helg, hos oss har dom lovat strålande sol & varmt dock ska jag strax bege mig till jobbet men i em så hinner jag njuta av det vackra vädret.
1 kommentar:

  1. Ja, vilken fantastisk helg vi haft. Vi njöt av alla enorma syrenhäckar på Öland igår. Men säg den glädje som varar, nu faller regnet igen. Hoppas det går över snabbt/Lis

    SvaraRadera