tisdag 24 augusti 2010

Thomas Sabo........



Kl 5 i morse kom mitt hjärta upp med en frukostbricka med levande ljus och ett paket. Idag så har jag kommit till det magiska strecket som jag våndast sååå för men nu så e jag här. I paketet låg en ny klocka från Thomas Sabo.
Den är så fin och jag e så lycklig för jag har världens finaste man. =)

onsdag 18 augusti 2010

Ordlös onsdag - Sommar

En ljummen somamrkväll i Borgholms hamn vad är väl me rsomamr än en hamn full med båtar. Fler ordlösa onsdagar hittar du här .

måndag 16 augusti 2010

Butterflies.............


Syrenbuddlejan blommar nu och en dag nyss hemkommen från jobbet så möts jag av detta. 3 flitiga små fjärilar, jag är dess värre dålig på arterna och beteckningarna men jag tror att det är nässelfjärilar, rätta mig gärna om jag har fel :) ´Önskar er en fortsatt trevlig måndagskväll om en liten stund blir det soffhörnet och CSI NY.

onsdag 11 augusti 2010

Lilys & bumblebeez

Nu njuter jag av liljornas blommning. Kan dock inte namnet på dom men tror att det är någon form av daglilja. Jag har vita & rosa spräckliga . I den förra trädgården så hade jag Madonnaliljor,jag skulle vilja plantera in några nya, liljor är så magnifika, så färgsprakande.

Humlorna surrar runt i rabatten på framsidan vid entren bland temynta och anisopen.Dom surrar fram & tillbaka så jag gjorde ett ärligt försök till att få till en humlebild med ett halvhjärtat resultat. Hostan har jag kvar och den är lika ettrig som innan men jag har fått cocilana utskriven så det var bara att härda ut enligt doktorn :)

fredag 6 augusti 2010

Vissen........

Det har gått en vecka nu , jag har fortfarande kvar min hosta, den blir bara värre. Det är en massa konstiga grejer som går nu, det verkar vara ett mycket lustigt virus :). Jag är hes, hostig men inget halsont. En kollega trodde jag dragit på mig en blödnnig på stämmbanden, så ett virus på det för jag kan knappt prata utan att hosta så jag får ge mig efter helgen får jag nog gå upp till vårdcentralen, kanske få något för hostan så jag kan sova lite i alla fall. Idag är dte fredag, det vankas en ledig helg med fint väder, jag hoppas på att vi äntligen kan få dit spröjsen på huset då. Ha en underbar fredag :)